Pogoji sodelovanja

 

Z oddajo rezultatov potrjujem, da so vsi podatki na obrazcu resnični. Z oddajo rezultatov izjavljam, da sem v izzivu sodeloval na lastno odgovornost. Izjavljam tudi, da do organizatorja ne bom uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. 

 

Z oddajo še soglašam, da lahko organizatorji projekta vse podatke iz prijavnice, kot tudi rezultate izzivov objavijo v sredstvih javnega obveščanja, na spletni strani projekta ali na družbenih omrežjih, vključno s fotografijami, filmskimi in video posnetki, intervjuji itd., ne da bi zato potreboval posebno dovoljenje ali za objave zahteval kakršno koli povračilo.

 

Varovanje osebnih podatkov

 

S sodelovanjem na izzivu dovoljujem, da lahko organizator vse navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah in jih uporablja za sledeče namene: statistično obdelavo; segmentacijo udeležencev; pošiljanje potrditev sodelovanja, sporočil sponzorja, vabil na sorodne izzive in informacij o opisih poteh, krajevni skupnosti in lokalni ponudbi; za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje rezultatov izzivov v okviru projekta KrOdDoma.

 

Z uporabo naše spletne strani soglašate, da Dspot d.o.o. pridobiva, hrani, obdeluje in uporablja osebne podatke spletnih prijavnih obrazcev za sodelovanje v izzivu (ime in priimek, letnica rojstva, rezultat, naslov, e-naslov, telefon).

 

Strinjam se, da navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 126/2007).

 

E- novice

Z oddajo rezultata izziva soglašam, da lahko organizator uporabi moj e-naslov za potrebe obveščanja o mesečnih izzivih in opisih poti. Več v našem pravilniku zasebnosti GDPR.

 

Pri oddaji skupinskega rezultata soglašam, da lahko organizator uporabi e-naslove prijavljenih članov skupine za potrebe obveščanja o mesečnih izzivih in opisih poti. Odjava od e-obveščanja je možna kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v katerih koli od prejetih e-sporočil.